03.09.

Výběr z obsahu

Převod videa do (nejen) WVGA rozlišení i s titulky Google Android 2.1 s HTC Sense na vašem zařízení! Emulujte PlayStation na Windows Mobile! Google Android na HTC Touch HD Nezbytné spouštěcí rozhraní a knihovny pro provozování většiny moderních aplikací. Finální Windows Mobile 6.5 budou oficiálně představeny 11. května. Jak budou vypadat? Velká recenze HTC Touch HD T8282 O centimetr tlustší a 3150mAh silnější! HTC Universal: Adhesive Tape Tuning (Shelby GT500KR) Ångström Opie 1.2.3 na HTC Universal: Pohled uživatele Linux na HTC Universal: Zcela nové možnosti!

Odkazy

Partneři:

Toplisty, katalogy:

Statistiky
Nezapomínejte, že odkaz na stažení se pod článkem zobrazí až po kliknutí na „Zobrazit jednotně“!

Číst diskuzi
 Tisk diskuze
Synchronizace jednotlivých složek
paja
#1 Vytisknout diskuzi
Přidané 25.07.2010 12:56:35
Člen

Příspěvek: 59
Založený: 02.10.08

Nevíte někdo kde sehnat prográmek, který by dokázal synchronizovat jednotlivé složky, třeba z katy v PDA s PC.

Pro kontakty používám Centrum zařízení Windows Mobile, ale jednotlivé složky se mi tam nepodařilo nastavit.

Dík

RDT
#2 Vytisknout diskuzi
Přidané 28.07.2010 22:48:59

Hlavní Administrátor

Příspěvek: 347
Založený: 24.12.07

Takové řešení (záloha konkrétních složek z karty do počítače) existuje, ale nepodařilo se mi najít žádnou aktuální freeware aplikaci, jenom placené. Věnuje se tomu tato diskuse.

Zkus SyncToy 2.1 od Microsoftu, je zdarma, ale nezkoušel jsem to.

http://stahovat.okamzite.eu
Přejít na fórum:
Nejnovější downloady ve vašich RSS čtečkách!

Twitter

Vyhledávání
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Twiter
Anketa
Chystáte se na zařízení s Windows Phone 7?

Pro hlasování musíte být přihlášeni.